Spring naar de content

Uitgelicht

‘Het teamgevoel is een oerkracht’

‘Het teamgevoel is een oerkracht’

‘In april zou ik als reumatoloog starten bij Reumazorg Zuid West Nederland, maar toen kwam de coronatijd. Ik dacht: ik moet iets doen, ik moet helpen; bijna als in oorlogstijd: ik moet ten strijde!... Lees verder

‘Mensen zijn hier belangrijk. Dát maakt Bernhoven.’

‘Mensen zijn hier belangrijk. Dát maakt Bernhoven.’

‘Tijdens mijn coschappen kwam ik erachter dat de snijdende vakken niet bij mij passen, ik houd meer van de beschouwende kant. Ik koos voor interne geneeskunde, het breedste vak. Lees verder

‘Mijn rol: heel veel luisteren’

‘Mijn rol: heel veel luisteren’

‘Voordat ik bij Bernhoven kwam werkte ik binnen een laboratoriumomgeving als functioneel leidinggevende. Toen ik doorgroeide liep ik tegen een grens aan: ik was mensen inhoudelijk aan het vertellen... Lees verder

‘Er is hier een grote saamhorigheid’

‘Er is hier een grote saamhorigheid’

‘Vroeger wilde ik de politieopleiding gaan volgen. Maar een leraar zei tegen me: ‘Fayide, ik denk dat jij een type bent om in de zorg te werken’. Ik was zorgzaam. Dat ben ik nog steeds. Lees verder

Jullie weten hoe je met mensen omgaat

Jullie weten hoe je met mensen omgaat

‘Een vriendin van mij werkte in het coronasupportteam van Bernhoven. Lees verder

Bernhoven heeft me veel gebracht

Bernhoven heeft me veel gebracht

‘Bij Bernhoven gaan werken is echt de beste keuze ooit.’ Lees verder

Ruimte voor aandacht

Ruimte voor aandacht

‘Ik vind de begeleiding van patiënten één van de mooiste kanten van mijn vak.’ Lees verder

Out of the box

Out of the box

'Ik begon in 1997 in, toen nog, het Sint-Annaziekenhuis als leerling-verpleegkundige. Mijn doel: met kinderen werken. In 2004 ging ik een studie neonatologie doen. Lees verder

Samen lachen en samen huilen

Samen lachen en samen huilen

‘Toen ik tien jaar geleden voor mijn opleiding tot operatieassistent op zoek ging naar een ziekenhuis drukte een kennis, zelf operatieassistent, me op het hart: kijk bij je keuze goed naar wat voor... Lees verder

Ik groei hier als professional én als mens

Ik groei hier als professional én als mens

‘Gelijkwaardigheid. Dat is wat ik elke dag binnen Bernhoven ervaar. Niet alleen op de OK, maar ziekenhuisbreed. Je wordt gezien. En daar groei je van. Lees verder

Ruimte voor ontwikkeling

Ruimte voor ontwikkeling

‘Met Bernhoven maakte ik kennis toen ik vanuit mijn opleiding stage liep op de afdelingen neurologie en chirurgie. Op neurologie had ik het meteen naar mijn zin, dus toen daar een flexpoolplek vrij... Lees verder

‘We leren van elkaar, we doen het samen’

‘We leren van elkaar, we doen het samen’

‘Zeven jaar geleden kwam ik vers van de HAVO bij Bernhoven om mijn opleiding tot operatieassistent te doen. Ik werd heel goed begeleid, ik voelde me er thuis. En dat gevoel heb ik nog steeds. Lees verder

Ik voel me hier écht thuis op de OK

Ik voel me hier écht thuis op de OK

‘Ik heb voor dit vak gekozen omdat het heel dynamisch is. Die dynamiek vind ik terug bij Bernhoven. Lees verder

De bereidheid om elkaar te helpen

De bereidheid om elkaar te helpen

‘Ik kende Bernhoven van een project dat ik tijdens mijn Masterstudie Bedrijfskunde (MScBA) heb gedaan. Die studie deed ik tijdens mijn medische opleiding. Wat me toen al intrigeerde: de andere mani... Lees verder