Spring naar de content

Uitgelicht

Bernhoven heeft me veel gebracht

Bernhoven heeft me veel gebracht

‘Bij Bernhoven gaan werken is echt de beste keuze ooit.’ Lees verder

Ruimte voor aandacht

Ruimte voor aandacht

‘Ik vind de begeleiding van patiënten één van de mooiste kanten van mijn vak.’ Lees verder

Out of the box

Out of the box

'Ik begon in 1997 in, toen nog, het Sint-Annaziekenhuis als leerling-verpleegkundige. Mijn doel: met kinderen werken. In 2004 ging ik een studie neonatologie doen. Lees verder

Samen lachen en samen huilen

Samen lachen en samen huilen

‘Toen ik tien jaar geleden voor mijn opleiding tot operatieassistent op zoek ging naar een ziekenhuis drukte een kennis, zelf operatieassistent, me op het hart: kijk bij je keuze goed naar wat voor... Lees verder

Ik groei hier als professional én als mens

Ik groei hier als professional én als mens

‘Gelijkwaardigheid. Dat is wat ik elke dag binnen Bernhoven ervaar. Niet alleen op de OK, maar ziekenhuisbreed. Je wordt gezien. En daar groei je van. Lees verder

Ruimte voor ontwikkeling

Ruimte voor ontwikkeling

‘Met Bernhoven maakte ik kennis toen ik vanuit mijn opleiding stage liep op de afdelingen neurologie en chirurgie. Op neurologie had ik het meteen naar mijn zin, dus toen daar een flexpoolplek vrij... Lees verder

‘We leren van elkaar, we doen het samen’

‘We leren van elkaar, we doen het samen’

‘Zeven jaar geleden kwam ik vers van de HAVO bij Bernhoven om mijn opleiding tot operatieassistent te doen. Ik werd heel goed begeleid, ik voelde me er thuis. En dat gevoel heb ik nog steeds. Lees verder

Ik voel me hier écht thuis op de OK

Ik voel me hier écht thuis op de OK

‘Ik heb voor dit vak gekozen omdat het heel dynamisch is. Die dynamiek vind ik terug bij Bernhoven. Lees verder

De bereidheid om elkaar te helpen

De bereidheid om elkaar te helpen

‘Ik kende Bernhoven van een project dat ik tijdens mijn Masterstudie Bedrijfskunde (MScBA) heb gedaan. Die studie deed ik tijdens mijn medische opleiding. Wat me toen al intrigeerde: de andere mani... Lees verder