Spring naar de content

Wel op zoek naar een vaste baan, maar nog geen voorkeur voor een bepaalde richting? Met Bernhoven Flex ben je in dienst van het ziekenhuis en word je flexibel ingezet op de verpleegafdelingen/ poliklinieken waar op dat moment jouw inzet gewenst is.

Zo kun je op verschillende afdelingen ervaring opdoen en je breed oriënteren op de specialismen in Bernhoven. Wij zijn regelmatig op zoek naar gediplomeerde verpleegkundigen en doktersassistenten. Onze planners en flexconsulent zorgen voor een snelle en goede match tussen vraag en aanbod. We houden daarbij – zo veel mogelijk – rekening met je wensen en persoonlijke omstandigheden.

En ook al werk je op verschillende plekken, je hoort er helemaal bij! Compleet met teamoverleggen, teamuitjes en mogelijkheden om klinische lessen en bijscholingen te volgen. Diverse contracten en contractvormen zijn bespreekbaar.

Iets voor jou, of meer van weten? Neem dan contact met ons op: via T 0413 - 40 20 40 (maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 14:00 uur) of flex@bernhoven.nl.