Spring naar de content

De intensive care is een heel specifiek onderdeel van het prachtige beroep van verpleegkundige. Ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Ben je nieuwsgierig naar het proces van patiënten met dreigende of ernstige stoornissen waarbij vitale functies worden bewaakt, ondersteund en zo nodig worden overgenomen? Wil jij er zijn voor mensen als het er écht op aan komt?

Dan is onze vacature voor een intensive care/cardiac care verpleegkundige in opleiding misschien wel wat voor jou. Om een goed beeld te kunnen geven van wat het werken op de IC bij Bernhoven inhoudt, is er een informatiebijeenkomst op:

maandag 15 april

16.00 – 17.30 uur

Instructieruimte Bernhoven

Je komt meer te weten over de verpleegkundige zorg rondom kritisch zieke patiënten.  We werken op de IC/CC nauw samen en daarom zijn er verschillende sprekers die je alles vertellen. Een IC verpleegkundige (in opleiding), praktijkopleider, intensivist en de teammanager van de IC/CC… Allemaal staan ze klaar om je meer te vertellen en vragen te beantwoorden. Ben je enthousiast en wil je jezelf aanmelden? Stuur dan uiterlijk 8 april een mail naar a.poulussen@bernhoven.nl

Heel graag tot dan!
Team IC/CC