Spring naar de content

Mariëlle Bartholomeus is Topvrouw van het Jaar 2020! Dit is bekendgemaakt tijdens de feestelijke online verkiezingsavond op 24 september. Mariëlle werkte als medisch directeur in het epicentrum van de coronacrisis.

Zij was genomineerd samen met Conny Helder – Raad van Bestuur Tante Louise en Ellis Jeurissen - Directeur Publieke Gezondheidszorg & Ambulancezorg GGD Brabant Zuidoost.

De jury roemt haar authenticiteit en haar hands-on leiderschap waarin zij mensen vertrouwen geeft en in hun kracht zet: “ Ze durft te vragen en haalt daarmee kennis van buiten naar binnen. Ze benadrukt dat je een crisis niet alleen kunt oplossen. Het is als team gedaan waarin samenwerking van groot belang is. De vele pakkende voorbeelden waarin ze zichzelf niet op de voorgrond plaatst maar helder leiderschap toont in deze crisis heeft de doorslag gegeven.”

Mariëlle is erg blij met de externe waardering die uit de prijs blijkt en draagt de prijs op aan het hele team in Bernhoven en ook alle patiënten en samenwerkingspartners in de regio.