Skip to Content

Ik voel me hier écht thuis op de OK

Arthur Openneer - anesthesiemedewerker

‘Ik heb voor dit vak gekozen omdat het heel dynamisch is. Die dynamiek vind ik terug bij Bernhoven.

Op de negen OK’s die we hier hebben zie ik veel patiënten, van jong tot oud, voor veel specialismen. De ene dag is het een heel zieke patiënt voor een complexe operatie, de andere dag iemand die komt voor plastische chirurgie, of een kind voor een KNO-behandeling. Ik houd van die afwisseling.

En elke operatie is op een bepaalde manier bijzonder. Het is elke keer weer mooi als je iemand die emotioneel of gespannen is gerust kunt stellen. Het moment dat patiënten in slaap gaan, en wat er dan allemaal gebeurt, is iets wat ze vaak bijblijft. Er is onderzocht dat als dat comfortabel gebeurt, er minder post-operatieve pijn is. Het is dus niet alleen fijn, het is ook ergens goed voor. Ik wil er ook daarom voor ze zijn.  

‘Waarom ik me bij Bernhoven zo thuis voel zit in de combinatie van veel kleine dingen die heel gewoon lijken, maar dat niet zijn. Het warme bad waarin ik vanaf het begin terechtkwam, de onderlinge verbondenheid, de open communicatie, de zelfstandigheid die ik hier krijg, de ontwikkelingsmogelijkheden, de extra zorg die wij hier bieden. En wat ik persoonlijk een heel groot voordeel vind: als ik weekenddienst heb neem ik mijn sportspullen mee. Dan ga ik hier, om de hoek, lekker even een rondje hardlopen in het prachtige natuurgebied de Maashorst. Dat is toch uniek?’

Arthur Openneer, anesthesiemedewerker

 

Contact
& meer informatie

HR team foto