Skip to Content

Onze identiteit

‘Uit liefde voor mensen creëren we samen de allerbeste gezondheidszorg’

Bernhoven is een regionaal ziekenhuis met een gemoedelijk karakter. Wat Bernhoven kenmerkt is een familiecultuur met een ons kent ons mentaliteit. Er zijn 2400 medewerkers werkzaam in Bernhoven maar toch voelt het klein aan. De vakgroepen en afdelingen zijn kleiner, wat maakt dat de werkzaamheden voor onze medewerkers juist super divers zijn. Variatie van werkzaamheden zorgt ervoor dat er meer flexibiliteit en er dus ook minder strakke lijnen zijn binnen Bernhoven. Daarnaast ligt Bernhoven in een mooi natuurgebied: de Maashorst. Hier kunnen medewerkers tijdens pauzes wandelingen maken. Ook hebben we een fantastische catering waar duurzaamheid de norm is en werkt met lokale producten. Kortom een ziekenhuis waar je je gelijk thuis voelt en altijd warm wordt onthaalt.

We groeien als professionals

We worden steeds beter, doordat ieder van ons zich als professional wil ontwikkelen. Of je nu verpleegkundige, dokter, stafmedewerker, schoonmaker, huisarts of receptionist bent, we helpen elkaar daarbij. Door er met positieve energie voor te gaan. Speelruimte te geven en te nemen. Te ontdekken wat we samen kunnen en er achter te komen waar onze persoonlijke wensen en grenzen liggen. We focussen ons op waar we goed in zijn en ontwikkelen steeds betere manieren om samen te werken met patiënten, partners en elkaar. Als één team staan we schouder aan schouder om het beste te bieden voor wie dat nodig heeft.

We lopen voorop in de vernieuwing

De gezondheidszorg ontwikkelt snel. Technologieën, ontdekkingen en uitvindingen. Het kan steeds beter. En tegen lagere kosten. Slimmer. Zinniger. En meer samen. We zoeken partners en gaan duurzame relaties aan. Daardoor kunnen we voldoen aan de vraag van vandaag en morgen: gezondheidszorg op de plek, de manier en het moment dat jij het wilt. Als pioniers vinden we het geweldig om onderdeel te zijn van de vernieuwing. We zien onszelf als zorgverbeteraars; we lopen voorop in het vormgeven van toekomstbestendige gezondheidszorg. En zijn daarmee een voorbeeld voor anderen. We zijn een gezondheidsorganisatie.

Waar we voor staan

Deze film gaat over onze identiteit. Over wie we zijn en waar we voor staan als Bernhoven. Deze belofte is het verhaal over wat ons drijft en maakt dat we met plezier naar ons werk komen.

Accepteer cookies om deze video te kunnen bekijken.

Contact
& meer informatie

HR team foto