Skip to Content

Onze identiteit

‘Uit liefde voor mensen creëren we samen de allerbeste gezondheidszorg’

Bernhoven is een regionaal ziekenhuis met een gemoedelijk karakter. Wat Bernhoven kenmerkt is een familiecultuur met een ons kent ons mentaliteit. Ondanks er 2400 medewerkers werkzaam zijn in Bernhoven voelt het klein aan. Omdat de vakgroepen en afdelingen kleiner zijn, zijn de werkzaamheden voor onze medewerkers juist super diverse. Variatie van werkzaamheden zorgt ervoor dat er daarom ook meer flexibiliteit en er dus ook minder strakke lijnen zijn binnen Bernhoven. Daarnaast Bernhoven ligt in een mooi natuurgebied de maashorst. Hier kunnen medewerkers tijdens pauzes wandelingen maken. Ook hebben we een fantastische catering van Hutten met lokale producten en waar duurzaamheid de norm is. Kortom een ziekenhuis waar je gelijk thuis voelt en altijd warm wordt onthaalt.

We groeien als professionals

We worden steeds beter, doordat ieder van ons zich als professional wil ontwikkelen. Of je nu verpleegkundige, dokter, stafmedewerker, schoonmaker, huisarts of receptionist bent, we helpen elkaar daarbij. Door er met positieve energie voor te gaan. Speelruimte te geven en te nemen. Te ontdekken wat we samen kunnen en er achter te komen waar onze persoonlijke wensen en grenzen liggen. We focussen ons op waar we goed in zijn en ontwikkelen steeds betere manieren om samen te werken met patiënten, partners en elkaar. Als één team staan we schouder aan schouder om het beste te bieden voor wie dat nodig heeft.

We lopen voorop in de vernieuwing

De gezondheidszorg ontwikkelt snel. Technologieën, ontdekkingen en uitvindingen. Het kan steeds beter. En tegen lagere kosten. Slimmer. Zinniger. En meer samen. We zoeken partners en gaan duurzame relaties aan. Daardoor kunnen we voldoen aan de vraag van vandaag en morgen: gezondheidszorg op de plek, de manier en het moment dat jij het wilt. Als pioniers vinden we het geweldig om onderdeel te zijn van de vernieuwing. We zien onszelf als zorgverbeteraars; we lopen voorop in het vormgeven van toekomstbestendige gezondheidszorg. En zijn daarmee een voorbeeld voor anderen. We zijn een gezondheidsorganisatie.

Waar we voor staan

Deze film gaat over onze identiteit. Over wie we zijn en waar we voor staan als Bernhoven. Deze belofte is het verhaal over wat ons drijft en maakt dat we met plezier naar ons werk komen.

Contact
& meer informatie

Websize Brnhvn 23Feb2023 0902 2