Skip to Content

Onze strategie

Bernhoven wil in 2025 een gezondheidsorganisatie zijn! Alles waar we voor kiezen bij Bernhoven, komt voort uit onze belofte: ‘Uit liefde voor mensen creëren we samen de allerbeste gezondheidszorg’.

Onze strategie 2020 - 2025 heet ‘Samen werken aan gezondheid’

Wij geloven dat de mens het hart van het geheel is. Zijn gezondheid en kwaliteit van leven staan bij ons voorop. Daarom leveren we persoonlijke zorg, aangepast op de behoefte van elk individueel mens. Ook organiseren we zorg dichtbij mensen, die hen als warme deken omringt. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze zorgpartners. We willen transformeren van een ziekenhuis naar een gezondheidsorganisatie en een aanjager zijn van gezondheid in onze regio.

Onze richting voor de strategie is duidelijk. Welke kant we precies op bewegen beschrijven we in twee vernieuwende standpunten. ‘Jouw gezondheid voorop’ en ‘Zorg dichtbij’. Ze beschrijven wat we gaan doen. Waar we op gaan focussen. Welke transformatiebewegingen we gaan maken. Wat we de mensen in onze regio bieden.

Wil je meer weten over onze nieuwe strategie? Bekijk dan onderstaande animatie. 

Samen werken aan gezondheid

Bernhoven, ons ziekenhuis. Dat erg vooruitstrevend is in zorgvernieuwing. We zetten in op toekomstbestendige zorg voor de regio, vanuit het idee om betere zorg te geven door minder zorg. Dat betekent meer aandacht voor onze patiënten, hun verhalen en wensen. Welke stappen kunnen we samen zetten om nog betere zorg te creëren, vroegen we ons af. We willen gaan samenwerken aan jouw gezondheid. Bekijk hier een korte animatievideo over onze nieuwe strategie.

Accepteer cookies om deze video te kunnen bekijken.

Contact
& meer informatie

HR team foto