Skip to Content

Het OK-team van Bernhoven

Kom jij ons OK-team versterken? Bekijk alle vacatures

Ben jij een operatieassistent, anesthesiemedewerker of recovery verpleegkundige en toe aan een volgende stap in je loopbaan? Hier wacht een hecht team dat nauw samenwerkt en veel voor elkaar over heeft. In een warm en kleinschalig ziekenhuis. Een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen, als professional én als mens.

Medr Brnhvn OK Shoot Nov2023 1890 2

Gezellig, betrokken en hardwerkend team

Geen dag of operatie is hetzelfde. Stressvolle spoedsituaties zijn niet altijd makkelijk, en vereisen flexibiliteit en vertrouwen in haar eigen kennis. Door erover te praten met collega's kan Iris ermee omgaan. ‘We kunnen onze onzekerheden uitspreken en onze grenzen aangeven. Het is fijn dat we goed voor elkaar zorgen’, zegt ze. Ze omschrijft haar team als gezellig, betrokken en hardwerkend. ‘In spoedsituaties werken we als een goed geoliede machine samen.’

Lees hier het verhaal van Iris, operatieassistent

 

Een plek om te groeien

Op de negen OK's die we hier hebben, zien we de meest uiteenlopende patiënten. Je werkt hier allround en kan tegelijkertijd extra deskundigheden hebben. Als anesthesiemedewerker, operatieassistent of recovery verpleegkundige ben je een gelijkwaardig lid van het hele team en heb je veel zelfstandigheid.

Er wordt naar je geluisterd en je wordt door specialisten ook betrokken bij de aanpak van een operatie. We besteden veel aandacht aan onze onderlinge communicatie. Bij onze kwaliteitsstandaard hoort bovendien dat operatieassistenten alle assisterende taken doen. Dat geeft een wisselwerking die iedereen versterkt en uitdaagt.

'Welke rol je ook hebt, we leren van elkaar. We doen het hier samen.'

Hecht team

Wij zijn een heel hecht team. Hoe je dat merkt? Reken op een warm bad als je hier nieuw binnenkomt. We zijn heel betrokken bij elkaar, de onderlinge verbondenheid is groot. We organiseren ook regelmatig uitjes buiten het werk. Iedereen mag er zijn en wordt gezien. En… welke rol je ook hebt, we leren van elkaar, we doen het hier samen.

Medr Brnhvn OK Shoot Nov2023 1628

Kleinschalig en warm ziekenhuis

Na zes jaar te hebben gewerkt in een groot ziekenhuis, was Merel klaar voor de overstap naar een kleiner ziekenhuis dichter bij huis. Ze zegt: ‘Ik koos voor Bernhoven omdat dit ziekenhuis mij het meeste aansprak van alle ziekenhuizen in de omgeving. Na een meeloopdag wist ik het zeker. Bernhoven is een warm en kleinschalig ziekenhuis, waar je nauw samenwerkt in een hecht team.

Lees hier het verhaal van Merel, anesthesiemedewerker

 

Een kijkje op de OK van Bernhoven

Ben je nieuwsgierig naar onze afdeling of wil je ons beter leren kennen? Bekijk dan ons Instagram- of TikTok-account: @ok_bernhoven.

 

Medr Brnhvn OK Shoot Nov2023 2176 (1)

Dynamische en leerrijke omgeving

Bernhoven is een klein regionaal ziekenhuis met korte lijntjes. Dominique vindt dat prettig: ‘Het maakt het contact met collega's en specialisten gemakkelijk en gemoedelijk.’ Haar team bestaat uit zelfstandige collega's met veel kennis en ervaring. ‘Juist die diversiteit in leeftijd en interesses zorgt voor een dynamische en leerrijke omgeving’. Er is ook genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dominique: 'Ik geloof dat er altijd ruimte is om te groeien en nieuwe dingen te leren.'

Lees hier het verhaal van Dominique, recovery verpleegkundige

 

Interesse?

Heb je interesse, maar heb je nog een aantal vragen? Wij komen graag met je in contact! Vul het 'Bel mij terug'-formulier in door op onderstaande knop te klikken. Dan bellen we je binnenkort terug. Om ervoor te zorgen dat we snel in contact komen met de juiste persoon, vragen we je om een aantal gegevens achter te laten.

Weet je al zeker dat je ons OK-team wil versterken? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct.

Bel mij terug Bekijk hier onze vacatures

Werken bij Bernhoven

 • Wij zijn sterker met elkaar

  Bij Bernhoven werken we samen. Dat lijkt een vanzelfsprekendheid, maar samen is bij ons écht samen: met onze collega’s, met  patiënten, met zorgpartners in de regio en met zorgverzekeraars. Wil je weten hoe we dat doen?

  Lees verder
 • Samen werken aan gezondheid

  Bernhoven zet in op toekomstbestendige zorg voor de regio, vanuit het idee om betere zorg te geven door minder zorg. Dat betekent meer aandacht voor onze patiënten, hun verhalen en wensen. Nieuwsgierig geworden?

  Lees verder
 • Patiënten denken mee aan de tekentafel

  Als Bernhoven streven we naar patiëntgelijkwaardigheid. Onze zorgprofessionals gaan samen met de patiënt in gesprek over een behandeling die past bij jou. Hoe doen we dat?

  Lees verder

Contact
& meer informatie

HR team foto