Skip to Content

Werken als operatieassistent of anesthesiemedewerker in het OK-team van Bernhoven

Kom jij ons OK-team versterken? Bekijk onze vacatures

Ben je operatieassistent of anesthesiemedewerker en toe aan een volgende stap in je loopbaan? Hier wacht je een hecht team dat veel voor elkaar over heeft. Op een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen, als professional én als mens. Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om een dag met ons mee te lopen!

Een plek om te groeien

Op de negen OK’s die we hier hebben zien we de meest uiteenlopende patiënten. Je werkt hier allround en kan tegelijkertijd extra deskundigheden hebben. Als anesthesiemedewerker of operatieassistent ben je een gelijkwaardig lid van het hele team rondom de patiënt en heb je veel zelfstandigheid.

Er wordt naar je geluisterd en je wordt door specialisten ook betrokken bij de aanpak van een operatie. We besteden veel aandacht aan onze onderlinge communicatie. Bij onze kwaliteitsstandaard hoort bovendien dat operatieassistenten alle assisterende taken doen. Dat geeft een wisselwerking die iedereen versterkt en uitdaagt.

Hecht team

Wij zijn een heel hecht team. Hoe je dat merkt? Reken op een warm bad als je hier nieuw binnenkomt. We zijn heel betrokken bij elkaar, de onderlinge verbondenheid is groot. We organiseren ook regelmatig uitjes buiten het werk. Iedereen mag er zijn en wordt gezien. En… welke rol je ook hebt, we leren van elkaar, we doen het hier samen.

#sterkermetelkaar

Werken bij Bernhoven

 • Wij zijn sterker met elkaar

  Bij Bernhoven werken we samen. Dat lijkt een vanzelfsprekendheid, maar samen is bij ons écht samen: met onze collega’s, met  patiënten, met zorgpartners in de regio en met zorgverzekeraars. Wil je weten hoe we dat doen?

  Lees verder
 • Samen werken aan gezondheid

  Bernhoven zet in op toekomstbestendige zorg voor de regio, vanuit het idee om betere zorg te geven door minder zorg. Dat betekent meer aandacht voor onze patiënten, hun verhalen en wensen. Nieuwsgierig geworden?

  Lees verder
 • Patiënten denken mee aan de tekentafel

  Als Bernhoven streven we naar patiëntgelijkwaardigheid. Onze zorgprofessionals gaan samen met de patiënt in gesprek over een behandeling die past bij jou. Hoe doen we dat?

  Lees verder

Contact
& meer informatie

HR team foto