Skip to Content

Het sollicitatieproces van Bernhoven

Je hebt een vacature gevonden die bij je past en wilt solliciteren. Hoe gaat dat in zijn werk?

Het begint met jouw cv en motivatie waarbij je vertelt waarom jij graag bij Bernhoven wilt werken én waarom je vindt dat Bernhoven bij jou past. Dat laatste vinden wij net zo belangrijk als het eerste; wij hebben vragen, maar jij net zo goed. Het moet tenslotte aan twee kanten klikken.

De stappen in de tijd

  • Sollicitatie de deur uit? Binnen twee weken mag je een reactie van ons verwachten. Als je profiel en je cv passen bij de vacature nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Ook bij een open sollicitatie krijg je altijd binnen twee weken een reactie van ons
  • Zijn we allebei enthousiast? Dan volgen er, afhankelijk van de functie, meerdere gesprekken. In sommige gevallen vindt ook een assessment plaats.
  • Binnen een week na het laatste gesprek of het assessment laten we je onze beslissing weten.
  • Blijkt de klik wederzijds dan doen wij je graag een aanbod bestaande uit een passende set arbeidsvoorwaarden.

Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Gefeliciteerd en van harte welkom. Je wordt uitgenodigd voor de workshop nieuwe medewerkers waar je kennis maakt met alle ins en outs van Bernhoven.

Vragen over de functie?

Wil je voordat je bij ons solliciteert iets meer weten over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met de leidinggevende die bij de vacature vermeld staat. Hij of zij kan je meer vertellen over de vacature, de afdeling, het team en de omgeving waarin je kunt komen te werken.

Vragen over de procedure?

Sollicitatieprocedures vergen meestal enige tijd. Mocht je willen weten wat de stand van zaken is, neem dan contact op door te bellen met HR services tel: 0413-40 20 00 of te mailen naar recruitment@bernhoven.nl.

Jouw privacy

Bernhoven gaat zorgvuldig met jou, je gegevens en je sollicitatie om. Daarvoor hanteren wij de Sollicitatiecode van de NVP.  Meer informatie over hoe wij met je persoonsgegevens omgaan vind je hier. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden opgenomen en verwerkt in onze database.

Sollicitatietips

Hoe maak je een goede motivatie en cv? En als je wordt uitgenodigd: hoe bereid je je voor op het sollicitatiegesprek? We geven je graag een paar handige tips die je helpen om zo goed mogelijk voor de dag te komen.

Contact
& meer informatie

HR team foto