Skip to Content

Doktersassistent

Word jij een belangrijke schakel in onze gezondheidszorg?

Een ziekenhuis is een bijzondere plek om te werken. Als doktersassistent ben jij hét visitekaartje van de polikliniek en de verbindende schakel tussen patiënt en specialist. Op welke manier precies? Dat verschilt behoorlijk per poli. Maar dat maakt Bernhoven juist zo’n interessante werkgever: je hebt als doktersassistent de keuze uit meerdere poliklinieken.

Medr Brhvn 27 Feb 0031

Uitdagend en afwisselend

Bij de ene polikliniek ben je het eerste aanspreekpunt, stel je patiënten en familieleden op hun gemak en regel je de (vervolg)afspraken. Bij een andere poli, bijvoorbeeld bij de poli chirurgie, verricht je veel medische handelingen. Je verzorgt zelfstandig wonden, meet de bloeddruk op, geeft voorlichting en advies en zorg je voor de planning en administratie. Ook assisteer je bij onderzoeken of behandelen van patiënten, bijvoorbeeld op een poliklinische behandelkamer. Je werkt in opdracht van een arts, maar hebt vaak ook een eigen spreekuur.

Websize Brnhvn 23Feb2023 0583

Elke poli is anders

Op bijvoorbeeld onze kinderpoli is het weer heel anders. Deze patiëntengroep zijn allemaal kinderen tussen 0 en 18 jaar met zeer uiteenlopende ziektebeelden. Het contact met het kind en ouders staat hier voorop, waarbij je handelingen uitvoert zoals het meten van lengte en gewicht.

Lees hier het verhaal van Esther Witte

‘Tijd voor de patiënt, dat staat binnen Bernhoven echt centraal’

Kelly van der Heijden

Voor welke polikliniek je ook kiest… je komt telkens in aanraking met patiënten die allemaal uniek zijn. Hoe gaaf is het dat je uit liefde voor mensen samen de allerbeste gezondheidszorg kan creëren.

Heb je interesse? Wij komen graag met je in contact! Vul het 'Bel mij terug'-formulier in, dan bellen we je binnenkort terug. Om ervoor te zorgen dat we snel in contact komen met de juiste persoon, willen we het volgende van je weten.

Bel mij terug Bekijk hier onze vacatures

HR Brhvn 27 Feb 0162

Warm team

We hebben echt een warm team. Hoe je dat kan zien? We gaan respectvol, maar ook gezellig met elkaar om. Er hangt een fijne sfeer. Iedereen is gelijk en we lopen graag bij elkaar binnen voor een praatje. Ook bij de artsen. Een leuk teamuitje of een borrel om de week af te sluiten komt bij ons ook regelmatig voor. En… welke rol je ook hebt, we leren van elkaar, we doen het hier samen. #sterkermetelkaar

Lees het verhaal van Kelly van der Heijden

Interesse?

Wij gaan graag in gesprek met gediplomeerde doktersassistenten voor één van onze gezellige, leerzame hardwerkende teams op de poliklinieken. Houd jij van veel hectiek of juist iets minder? Wat kies jij?

Neem contact met ons op! Bekijk hier onze vacatures

Medr Brnhvn 4Okt2022 0768

Wat bieden wij jou?

Als je bij ons komt werken, vinden we het belangrijk dat je plezier in je werk hebt. Daar horen ook een goed salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden bij. Als doktersassistent kun je blijven groeien. Zo bieden wij een talenten programma aan waarin we je actief begeleiden naar bijvoorbeeld een coördinerende functie. Daarnaast zijn binnen het polibedrijf genoeg scholingsmogelijkheden waardoor je uitgedaagd blijft op je eigen afdeling. We bieden je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen en te investeren in je gezondheid.

Lees hier hoe Bernhoven ruimte biedt voor jouw ontwikkeling

Twijfel je? Ga het gesprek gewoon aan

Binnen Bernhoven zijn er genoeg mogelijkheden. Twijfel je of doktersassistent binnen Bernhoven iets voor jou is, ga dan het gesprek aan. Er zijn veel meer mogelijkheden dan je denkt. Dus als je laat weten wat je wil, dan kijken we graag met je mee wat bij je past. Na een kennismakingsgesprek word je uitgenodigd om mee te lopen bij een of meerdere poli’s. Je leert dan niet alleen de werkzaamheden kennen, maar ook je collega’s. Zo krijg je een goede indruk en kan je makkelijker de keus maken of het wel of niet bij je past. Past het? Dan kunnen wij een programma op maat bieden om de organisatie en verschillende poliklinieken beter te leren kennen. Hier leggen we je graag meer over uit tijdens onze kennismaking.

Interesse?

 

Neem contact met ons op!

Werken bij Bernhoven

 • Wij zijn sterker met elkaar

  Bij Bernhoven werken we samen. Dat lijkt een vanzelfsprekendheid, maar samen is bij ons écht samen: met onze collega’s, met patiënten, met zorgpartners in de regio en met zorgverzekeraars. Wil je weten hoe we dat doen?

  Lees verder
 • Samen werken aan gezondheid

  Bernhoven zet in op toekomstbestendige zorg voor de regio, vanuit het idee om betere zorg te geven door minder zorg. Dat betekent meer aandacht voor onze patiënten, hun verhalen en wensen. Nieuwsgierig geworden?

  Lees verder
 • Patiënten denken mee aan de tekentafel

  Als Bernhoven streven we naar patiëntgelijkwaardigheid. Onze zorgprofessionals gaan samen met de patiënt in gesprek over een behandeling die past bij jou. Hoe doen we dat?

  Lees verder

Contact
& meer informatie

HR team foto