Skip to Content

Onze beste sollicitatietips

Je bent enthousiast over de baan die je gevonden hebt. Nu ga je solliciteren. Deze tips helpen je op weg om een goede indruk te maken én een goede indruk te krijgen.

Motivatie

Een goede motivatie die origineel, relevant en persoonlijk is, zorgt ervoor dat je meer kans hebt om uitgenodigd te worden voor een gesprek. Je motivatie is de uitleg waarom je graag bij Bernhoven wil werken en waarom jij de meest geschikte kandidaat bent. Welke vaardigheden, kennis en ervaring heb je om de organisatie verder te helpen. Waaruit blijkt dit?

Je CV is je visitekaartje

Een goed CV geeft een compleet beeld van wie je bent en wat je kunt. Zorg ervoor dat je CV aansluit bij de functie waar je op solliciteert. Begin met je werkzaamheden en opleidingen van de meest recente periode.

Sollicitatiegesprek

Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Gefeliciteerd. Kom op tijd en maak een representatieve indruk. Bereid je goed voor. Dit kun je doen door van te voren te bedenken wat je over jezelf wilt vertellen. Geef persoonlijke voorbeelden. Check www.bernhoven.nl en zorg dat je op de hoogte bent van nieuws en ontwikkelingen. Bedenk een aantal vragen die je graag tijdens het gesprek wilt stellen. Het sollicitatiegesprek is immers ook voor jou een kans om meer over Bernhoven, de collega’s en onze cultuur te weten te komen en zo te ontdekken of wij bij jou passen. Probeer te ontspannen en wees vooral jezelf.

Veel succes met solliciteren!

Contact
& meer informatie

HR team foto