Skip to Content

Stagiair(e) Communicatie

36 uur – hbo

Je hebt je al volop in het communicatievak verdiept via je opleiding. Nu zoek je een stageplek waar je met die kennis in de praktijk aan de slag kan. Een plek waar je jezelf gegarandeerd verder kunt ontwikkelen. Waar je zowel met externe communicatie, interne communicatie, patiëntencommunicatie als bijv. online aan de slag kan. Een plek waar geen dag hetzelfde is en waar je ook écht iets kan betekenen voor anderen. Als dit voor jou geldt dan zijn we misschien wel een match!

Dit ga je betekenen

Als stagiair(e) op de afdeling Communicatie krijg je alle ruimte om jouw kennis en ideeën in te brengen. Daar leren we graag van! Je zorgt onder andere voor het beheer van de sites, de productie van middelen, teksten, (video)content voor onze social media kanalen of maakt plannen voor communicatieactiviteiten. Je wordt hierin goed begeleid zodat je het maximale uit je stage kan halen. We hebben een aantal opdrachten die je kunt uitvoeren. Ook wanneer je zelf een idee hebt over een specifieke opdracht komen we graag in contact met je.

Wat zet je in

Jij wil jezelf ontwikkelen als communicatieprofessional in spé. Je ondersteunt de collega’s op de afdeling communicatie met verschillende werkzaamheden en houdt van afwisseling. Je steekt graag je handen uit de mouwen en bent leergierig.

Je komt terecht in een team van 4 enthousiaste communicatieprofessionals. Ook werken we intensief samen met een flexibele schil van externe professionals.

Wat heb je nodig?

  • Communicatieopleiding hbo
  • Ruimte voor een meewerkstage van +/- 36 uur per week
  • Beschikbaarheid voor minimaal 5 maanden
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken

Wat krijg je?

  • Een stagecontract met een passende stagevergoeding
  • Alle ruimte om goed begeleid te worden in een professioneel en collegiaal team
  • Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in het communicatievak

Wat Bernhoven je biedt

Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit. Om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. Wij zijn pioniers in zorgvernieuwing en lopen voorop in het vormgeven van toekomstbestendige gezondheidszorg. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wij zijn sterker met elkaar

Ben je enthousiast geworden en wil je graag stage komen lopen op onze afdeling? We komen graag in contact met je. Stuur een motivatie en je cv naar communicatie@bernhoven.nl of bel met T 0413 - 40 29 10.