Skip to Content

Hoe we samenwerken

Bij Bernhoven werken we samen. Dat lijkt een vanzelfsprekendheid, maar samen is bij ons écht samen: met onze collega’s. Met onze patiënten. Met onze zorgpartners in de regio. En met zorgverzekeraars. En dát is niet zo vanzelfsprekend. Samen zetten we ons in om de allerbeste gezondheidszorg te bieden.

Ontmoeten

Gelijkwaardigheid is de basis voor hoe wij samenwerken. Wij geloven dat we alleen door ons aan elkaar te verbinden, onszelf en elkaar kunnen versterken. Jouw rol is belangrijk. In de samenwerking met je team en je omgeving vul je elkaar aan, leer je van elkaar, voer je een open dialoog en heb je iets voor elkaar over. Elke schakel daarin is onmisbaar.

Omarmen 

We luisteren naar je. Geven je de ruimte om je eigen unieke bijdrage te leveren. Begeleiden je waar je ons nodig hebt. We dagen we je uit om anders naar de zorg te kijken. We zijn ervan overtuigd dat die vrijheid niet alleen bijdraagt aan de allerbeste zorg, maar ook aan jouw werkplezier.

Groeien

Samen gaat ook over: de verantwoordelijkheid nemen om onszelf en Bernhoven te blijven ontwikkelen.

'Wij zijn sterker met elkaar.'

Hr Brnh 2Feb 6594

Patiënten denken mee aan de tekentafel

Als Bernhoven streven we naar patiëntgelijkwaardigheid. Onze zorgprofessionals gaan samen met de patiënt in gesprek over een behandeling die past bij de specifieke wensen en persoonlijke omstandigheden. Vaak met de keuzehulp als hulpmiddel.

Lees verder

Contact
& meer informatie

HR team foto